JAS-bloggen
Intervjuer

Efter starka poängsnittet i Herr2:an – klar för SSL: ”Kändes solklart”

Vi glider in på ”eftersäsong” där många lag spelar någon avslutningscup, förbereder sina trupper inför nästa säsong och värvar spelare. Ett par övergångar finns allt att redovisa.

En övergång som presenterades för drygt en vecka sedan var den när Filip Erheden tog klivet från Vinberg till Warberg, ett lag han spelade med dubbellicens redan under våren. – När de väl kom till kritan så var kändes de solklart men de klart att de är tufft att ta steget, säger Erheden till bloggen.

Att Warberg blev klara för SSL var ju självklart en extra guldkant på det hela. – Hade blivit Warberg ändå, men självklart en extra boost som gjorde valet kanske ännu lättare.

I närområdet finns det ju en del lokala lag, men vilka var alternativen egentligen?

-Egentligen så fanns de aldrig något annat alternativ än WIC/Vinberg och när de väl kom till kritan så var de givet att välja Warberg.

Hur är tanken att träningsupplägg och liknande kommer se ut?

-Har ännu inte så bra koll på hur träningsupplägget kommer att se ut. Men kommer säkerligen bli klart snarast.

Erheden är ju född 2002 och har därmed två år kvar i JAS-spelet där Warberg tappar flertalet tunga pjäser inför stundande säsong och kan därmed må gott av en förstärkning. – Har varit mycket mycket runt herrlaget och just nu ligger fullt fokus på att komma in i försäsongsträningen med herrlaget så inte riktigt hunnit tänka på jas än. Men de finns riktigt många bra JAS-lirare i Warberg så de kommer bli en bra säsong.

I ditt eget spel, vad vill du utveckla?

-Det är nog framförallt fysiken, bli starkare med bollen och mer uthållig.

Vad hoppas du kunna bidra med i spelet sett till dina egenskaper?

– Ett bra offensivt spel, fin speluppfattning och försöka sätta upp mina medspelare i bra lägen.

Foto: Warberg IC.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar