JAS-bloggen
Intervjuer

Stockholmsvinnare förstärker inför hösten: ”Det var inget svårt val”

Det börjar röra sig i sillytider lite smått och först ut kan vi presentera en övergång i Stockholmsområdet, där Lucas Wärn kommer byta Vendelsö mot Ingarö.

Vendelsö som under den gångna säsongen stod för många bra insatser vilket räckte till en finalplats i Stockholmscupen samt playoff i JAS. – Jag tycker att vi Vendelsö gjorde en bra säsong. att vi kom till final i stockholmscupen var för att vi har bra 02:or och några 03 or men hört rykten att alla bra 02 or ska dra och JAS playoffen gick inget vidare men jag är faktiskt nöjd med säsongen med vendelsö jag har utvecklas men har tränat med Djurgården också och det är en stor del att man har utvecklas, säger Wärn till bloggen.

Valet för vidare utveckling blev alltså på Ingarö. – Jag har alltid varit intresserad att spela i Ingarö och är ett riktigt bra innebandy lag, jag tror jag kan utvecklas som spelare i den klubben och kände att jag behövde ny miljö.

Fanns det andra intressanta lag i bilden?

  • Ja det är några som har ringt mig men jag ville till Ingarö så det var inget svårt val.

Ingarö hade även de en fin säsong där det blev vinst i Stockholmscupen, en fjärdeplats i USM samt gruppvinst i JAS och därmed playoff där man dock förlorade i omgång 1. – Målet är att gå till Innebandyfesten och gå upp till hj1. Mina förväntningar att Ingarö ska vara det bästa laget och vi ska göra en bra försäsong för att vara starkare än motståndarna.  Och såklart så ska vi komma så långt som möjligt i alla cuper.

För din egen del, vad vill du bidra med och vad känner du att du behöver utveckla?

– Jag ska bidra med med allt jag kan men speciellt min spelförståelse kommer göra nytta. Det jag  kommer lägga fokus att utveckla är väl att först lära mig deras spel, sedan min rörlighet och min snabbhet.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar