JAS-bloggen
Intervjuer

Ny bekantskap väntar i SM-semin: ”Alltid roligt att möta nytt motstånd”

Efter gruppspelet är avklarat så kan vi se fram emot semifinalerna som startar om bara ett par timmar här under lördagskvällen

Lund inledde med att att kryssa mot Huddinge, för att sedan spela 5-5 mot RIG där man hade ledningen med bara sekunder kvar. – Första matchen spelade vi lite nervöst i början men jag tycker ändå att vi hade ett övertag under matchen. De gjorde ett rätt slumpartat 2-2 mål.

Mot RIG var vi kanske inte så nervösa men vi hade alldeles för mycket respekt. Men som vanligt kommer vi in i matchen och går i fatt och förbi. Sen gör de 5-5 mål utan målvakt med lite flyt, så tycker att båda matcherna är några som vi lika gärna hade kunnat vinna, säger Lunds Hilda Hammer till bloggen.

Sin sista match spelade man mot GS/Fagerås under lördagsmorgonen där man vann med 3-0 och säkrade gruppsegern. – Vi lägger rätt i positioner och ger dem inga chanser. Som vanligt skapar vi många chanser och skjuter direkt.

Om bara ett par timmar så ställs man mot Nacka i semifinalen. – Vi ser fram emot en rolig och fartfylld match med många hårda närkamper. Det är alltid roligt att möta nytt motstånd.

Vad för nycklar tror du kommer finnas i ert spel som era motståndare saknar?

– Vi vet för lite om Nacka för att säga något om dom, men vårt spel bygger på att passa snabbt så vi hoppas kunna komma långt på det.

Vem avgör en tight match?

– Om vi spelar så bra som jag vet att vi kan göra, tror jag absolut att det kan vara vi.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar