JAS-bloggen
Inför match

H2H med Grundel/Lövdahl: ”Hade varit kul om Knuthas hade show igen”

Hovslätt tar emot Lindås sent under söndagskvällen i D-hallen. Hampus Grundel i hemmalaget och Victor Lövdahl säger såhär inför matchen.

Playoff 1, vad skulle ni säga om er vinst där?

Hampus: Jag tycker vi var välförtjänta våran vinst. Enligt mig hade vi matchen i våra händer, vi ägde mycket boll och kom fram till många lägen vilket ledde till en hel del mål.

Victor: En enormt bra och stabil insats från hela laget. Jag tycker att vi får matchen dit vi vill och tillåter inte motståndet till många chanser. Vi är dessutom väldigt effektiva framåt och har ett skönt självförtroende i det vi gör, något som vi ska ta med oss in i andra Playoff-matchen.

Det är ju bara drygt en vecka mellan matcherna, hur mycket hinner man egentligen försöka förbättra?

Hampus: En vecka är ju en kort tid vilket gör att man inte riktigt kan göra några större förändringar ,det vi kan göra är framförallt att justera småsaker och gå igenom mer taktik inför matchen och annat match förberedande.

Victor: Inte särkilt mycket tänker jag. Kanske göra några förändringar här och där men det handlar väl främst om att försöka se hur motståndarna spelar och göra upp en matchplan efter det.

Era motståndare, vad vet ni om dem?

Hampus: Jag tror att våra coacher vet en hel del dock har jag ännu ingen riktig koll, men lär få ett hum om hur de spelar under den gångna träningsveckan.

Victor: Relativt mycket ändå. Vi har mött varandra många gånger under juniortiden och nu senast i Gothia detta året. Så jag tycker väl att vi vet på ett ungefär hur dom spelar och vart deras hot finns.

Vad för nycklar tror ni blir viktiga?

Hampus: Jag anser att det som ska leda oss till seger är framförallt ett disciplinerat försvar samt ett skapande offensivt. Sen hade det varit kul om knuthas har show igen.

Victor: Att ta uti med deras förstafemma kommer självklart bli en viktig sak. Först och främst tror jag dock det handlar om att vi måste ta med oss vårat grymma tugg och spel från första playoff-matchen in i denna.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar