JAS-bloggen
Inför match

H2H med Andersson/Blychert: ”Lagmaskinen har tagit oss hit”

Pixbo mot Jönköping är ett av de klart mest intressanta mötena i playoff 2, om inte det mest intressanta. Joel Andersson i hemmalaget och Jönköpings Malcolm Blychert säger följande inför matchen.
Ni kommer från vinst mot Kungälv, respektive Lund. Kort sammanfattning från dem?
Joel: Vi inleder matchen väldigt bra för att sedan gå ner oss lite i slutet av första perioden fram till mitten av andra ungefär. Efter det tycker jag att vi har hyfsat bra kontroll på matchen samtidigt som Kungälv inte är ofarliga på något sätt. Vi gör överlag en go match mot ett bra Kungälv.
Malcolm: Det var en jämn och bra match. Lund spelade bra och är ett bra lag men vi kom upp i nivå och kom in i matchen mer och mer, och vi kunde till sist avgöra matchen i sudden.
Vad vet ni om era motståndare som väntar nu?
Joel: Har ingen jättekoll på Jönköping men vet att det är ett riktigt bra lag där de har haft lite tradition att gå till festen de senaste åren!
Malcolm: Det är ett bra lag vi möter med bra spelare. Vi förväntar oss en tuff och bra match.
Vad tror ni publiken får ser för typ av match?
Joel: En tempofylld och tight match där det kommer liras bra bandy.
Malcolm: Det kommer att bli en bra och fartfylld match. Det är mycket som står på spel vilket gör att båda lagen kommer att göra sitt yttersta för att vinna.
Vem i laget kan iklä sig rollen som matchvinnare?
Joel: Jag tror att vi som kollektiv kommer att bidra till ett eventuellt avancemang. Lagmaskinen har tagit oss hit till den här matchen så vi kommer att fortsätta underkasta oss och fortsätta vara ödmjuka. Tror att det finns många som kan göra en bra match men en som varit lite extra het är Pontus Bylund.
Malcolm: William Nilsson. Han avgjorde förra matchen och jag tror att han kan kliva fram igen.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar