JAS-bloggen
Inför match

H2H med Sjöman/Ostella: ”I särklass bästa playoff 2 matchen av alla”

Falun fortsätter sina positiva trend och efter vinsten mot Storvreta så är det nu istället AIK som kommer på besök. Max Sjöman och Anton Ostella säger följande inför matchen.

Ni kommer från vinst mot Storvreta, respektive Sundsvall. Kort sammanfattning från dem?

Max: Matchen mot Storvreta var en okej insats av oss. Vi fick vissa saker att klicka och hittade bra saker i spelet. Vi känner att vi gjorde en bra match men att vi har ännu mer att ge vilket ät dags att ta fram kommande match.

Anton: En trött insats av oss i AIK om du frågar mig. Två dåliga perioder som sedan blir till en mycket bättre tredje period där vi gjorde lite ändringar i kedjor osv. Finns inte så mycket mer och säga än att vi måste höja oss.

Vad vet ni om era motståndare som väntar nu?

Max: Vet inte jätte mycket om dem än att dem är ett bra lag och har ett par bra spelare.

Anton: Vet inte så mycket om motståndet, bara att dom har några individuella lirare som är riktigt duktiga. Sen om deras lagsammanhållning är bättre än våran det får vi helt enkelt se.

Vad tror ni publiken får ser för typ av match?

Max: Jag tror att publiken kommer att få se en rolig match, i särklass bästa play off 2 matchen av alla. Matchen kommer innehålla det som en bra match ska innehålla, det är två hungriga lag på banan.

Anton: Jag tror att det kommer bli en match med mycke fart och vilja, där flera spelare i respektive lag kommer vilja kliva fram och avgöra. Sen har vi ju oxå ett litet ess i rockärmen som vi förmodligen använder under spelets gång, vill inte avslöja något men de kommer garanterat höja en del ögonbryn både på och utanför planen.

Vem i laget kan iklä sig rollen som matchvinnare?

Max: Inte oväntat svar men såklart målsprutorna Malte Lundmark och Kevin Landgren kan iklä sig rollerna som matchvinnare.

Anton: Den som kommer iklä sig rollen som matchvinnare är William Almlöf. Han kommer veckla ut vingarna och flyga på lördag!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar