JAS-bloggen
Inför match

H2H med Lindgren/Westlin: ”De syns inte mycket, men känns som de täcker 100 skott varje match”

Efter vinster mot Ingarö respektive Skälby/TIllberga så är det dags för Ledberg och Lillån att ställas mot varandra. Måns Lindgren i hemmalaget och Lillåns Viktor Westlin säger följande inför matchen.

Playoff 1, vad skulle ni säga om er vinst där?

Måns:  Jag tycker att vi gör en bra match mot Ingarö, där jag anser att vi för spelet den största delen och matchen känns ganska kontrollerad. Sedan släpper vi in ett par bollar i tredje perioden, men vi lyckas ändå behålla ledningen hela matchen och vinner rättvist.

Viktor: I matchen mot Skälby kändes det som att vi hade kontroll hela matchen, även fast det resultatmässigt var jämnt i halva matchen. Till slut blev det dock en komfortabel vinst.

Finns det något som ni i laget önskat att förbättra sedan senaste matchen?

Måns: Det känns som att vi gör en bra match som sagt, men vi skulle behöva bli lite bättre på att stänga ner matcher när vi har ledningen. Även bli lite mer effektiva och ta vara på de målchanser som vi får.

Viktor: Något vi kan förbättra är att hela laget måste komma upp i nivå. Vi kan inte bara lite på att våran förstafemma ska vinna matchen åt oss. Det kommer att krävas då Ledberg är ett bättre lag än Skälby.

Ser ni att något lag får bära favoritskapet i matchen?

Måns: Jag anser att det är två stycken riktigt bra och jämna lag, så skulle inte säga att det är något av lagen som får favoritskapet. Jag tror att det kommer bli en väldigt jämn och tuff match. Men vi har spelat väldigt bra den senaste tiden, så vi har en god känsla i laget inför matchen.

Viktor: Jag skulle säga att det är två jämna lag som möts. De med bäst dagsform kommer ta hem den här fighten.

Vem i ert lag tror ni kommer visa fortsatt god form?

Måns: Det finns väldigt många i laget som kan kliva fram när det behövs, vi har ett komplett lag med många bra spelare. Men om jag måste välja så jag tror att Robert Cheeseman och Philip Fox kommer att kliva fram och vara en viktig del i matchen.

Viktor: Det enkla svaret på den här frågan är att säga Palmén, men några som lirat bra på senare tid är bröderna Engvall. De syns inte mycket i matchprotokollet, men det känns som att de täcker cirka 100 skott var varje match, vilket är sjukt viktigt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar