JAS-bloggen
Intervjuer

Gruppspelsformen är fortsatt intakt – vidare i playoffet: ”Vi har kommit upp i nivå”

Ingarö har två år i rad vunnit gruppen, men har därefter haft det tuffare och nu mötte man ett formtoppad Ledberg.

Ledberg avslutade säsongen fint under gruppspelet där man bland annat slog toppkollegorna Salem och Nykvarn och imponerade. – Känslan de senaste matcherna har varit väldigt bra. Jag tycker vi kommit upp i nivå och fått igång spelet som vi vill, vilket har lett till vinster mot bra lag som Salem och Nykvarn i slutet av gruppspelet, säger Eddie Holgersson från Ledberg till bloggen.

Ingarö vann sin E-grupp före Vendelsö och Tyresö och det var en ny bekantskap för Ledberg. – Vi eller iallafall jag var inte så påläst om Ingarö som lag, visste bara att det fanns ett par duktiga spelare och främst deras poängliga vinnare Liam Åström.

Robert Cheeseman och Isak Badic såg till att gästande Ledberg hade en 0-2 ledning efter period 1. – Jag tycker vi startar matchen ganska bra, vi skapar chanser och har till stor del bollen vilket som sagt leder till 2-0 efter första.

Man fortsatte spela bra innebandy i den andra och kunde nästintill dubbla sin ledning till ett 1-4 resultat. – Vi hade mycket bollinnehav under matchens gång vilket gjorde att det skapade många chanser för oss att göra mål. Bra rörelse och tempo i vårt spel var nog det som gjorde att det stod 1-4 inför sista.

Avslutningen blev dock mer dramatisk och Ingarö kröp närmare, men till sist kunde Ledberg vinna med 4-5. – Som sagt så hade vi ganska mycket boll under matchens gång och tyckte vi ägde största delarna, framförallt i första och andra perioden. I tredje perioden behöver de trycka på för att komma ikapp, vilket de lyckas bra med o gör något mål i powerplay. I helhet tycker jag vi är det bättre laget o är självklart nöjd över vinsten!

I och med vinsten så väntar Lillån i nästa match, ett Lillån som slog Skälby/Tillberga med 9-4. – Lillån är ett bra lag som vi har mött några gånger förr. De har många bra spelare som sticker ut och det är något vi får se upp för. Vi som lag tror jag har bra chanser för att kunna nå Växjö och festen genom att vi är ett komplett lag med många bra spelare, vi är även inne i ett bra flow nu och jag ser alla chanser till att vinna kommande match. Jag tror det kommer bli en jämn och rolig matcha att spela!

//Rasmus

 

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar