JAS-bloggen
Okategoriserade

Bloggen till Festen!

Det är nu klart att undertecknad kommer befinna sig i Växjö under de tre dagarna som Innebandyfesten spelas i april.

Tanken blir framförallt att bara se innebandy, men det kommer dagligen genomföras ett par intervjuer och sammanfattningar och självklart följas upp dagarna efter när samtliga medaljer är utdelade med intervjuer, listor och mer därtill. 

Jag passar på att rikta ett stort tack till Quality Hotel Royal Corner i Växjö som under vistelsen kliver in och bidrar till boende. Hotellet i sig vill skicka med dig som vill boka, följande text nedanför. Missa inte att spana in länken heller och gör din bokning idag!

”Varsesig du kör solo, tillhör ett lag eller följer med som hejarklack kan du boka hotell till

extra förmånliga priser i samband med tävlingar, cuper och sportevent? ”

https://www.nordicchoicehotels.se/gosportive/

 

 

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar