JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Lind/Wictorin Jonsson: ”Måste vara påkopplade från start”

När Kalmarsund tar emot Lockerud på lördag så kan det även vara så att Kalmarsunds damer kvalificerat sig för nästa runda om man slår just Lockerud under torsdagen. Kalmarsunds Amanda Lind och Lockeruds Saga Wictorin Jonsson säger följande inför lördagens fight!

Ett avverkat gruppspel har slutförts relativt nyss. Vad tycker ni om gruppspelet överlag?

Amanda: Tycker inte vi var riktigt med första delen av gruppspelet och slarvade bort många poäng. Efter det har vi höjt oss!

Saga: Vi hade en grupp med mindre lag än dem andra grupperna och där med spelade vi mindre matcher. Men gruppen överlag var jämn och vi var inte säkrade en play off plats först vår sista matchen var spelad då vi lyckades vinna mot Hagfors.

Om ni ser till er grupp, hur tror ni att den stått sig mot andra grupper i Sverige?

Amanda: Har tyvärr inte så stor koll på de andra grupperna, men tror att de är riktigt bra.

Saga: Det är svårt att jämföra med de andra lagen då vi aldrig mötts tidigare men jag kan tänka mig att det hade blivit lite tuffare att möta lagen som spelar högre upp i Sverige.

Om ni tittar på ert motstånd, vad förväntar ni er för typ av matchbild?

Amanda: Tror de kommer bli en jämn match med mycket boll för båda lagen.

Saga: Kalmarsund är ett bra lag med många bra spelare så jag tror det kommer vara en jämn match med mycket bollrull, inget kommer vara avgjort förens slutsignalen går. Spelar vi som dem sista matcherna tror jag våra chanser är stora.

Vad blir nycklar i matchen?

Amanda: Viljan kommer vara de som avgör.

Saga: Att vi spelar det spel som vi gjort nu i slutet av säsongen och sätter försvarspelet, vi måste vara påkopplade från start.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar