JAS-bloggen
Inför match

Matchguide Pixbo Wallenstam IBF – Kungälv IBK

Pixbo, en av årets stora favoriter tar emot Kungälv på hemmaplan där det i Pixbo finns ett par spelare som kom just från Kungälv inför säsongen.

Pixbo Wallenstam IBF – Kungälv IBK 

Dag: Söndag, 31/3

Matchstart: 16.00, Wallenstamhallen

Inträde:

Domare: Carl Flyning & Jesper Dammert

Kommentar från bloggen: Pixbo sitter förmodligen på Sveriges bästa trupp där man har en uppsjö av 00:er som lär vara U19-aktuella, samt spela i SSL kommande säsong. En del av spelarna kommer från Kungälv och lär vara ruskigt taggade att möta sitt gamla lag. Även Kungälv har flera 00:er, men det är framförallt 01:erna som står för mycket av poängen. Har en bra keeper som kan rädda laget i många matcher.

Pixbo Wallenstam IBF:

Bästa poängplockare i gruppen: Oskar Weissbach, 35 poäng

Bästa målskytt i gruppen: Oskar Weissbach 20 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Gustav Andersson, 9 minuter

Håll ögonen på: Kalle Lundgren – U19-målvakten som besitter en oerhört hög kvalité. Är aktiv och rörlig i målet och kan stå för spektakulära räddningar som undertecknad själv fått bevittna.

Tränarkommentar, Mehregan Redjamand:  Ett talangfullt Pixbolag som i mångt och mycket byggts upp av tidigare ledare samt samarbetsvilliga göteborgsklubbar, gick obesegrade ur gruppen och är inställda på en kvalmatch med allt vad det innebär. Ett stort tack riktas givetvis till de klubbar som fostrat de unga spelare som vi nu utvecklar vidare; Kungälv, Särö, Lindome, Backadalen, Herrestad, Partille, Lerum, Pixbo och Mölndal.

Kungälv IBK:

Bästa poängplockare i gruppen: Oscar Liberg, 25 poäng

Bästa målskytt i gruppen: Oscar Liberg, 17 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Hugo Alexandersson & Victor Wennroth, 12 minuter

Håll ögonen på: Oscar Liberg – En offensiv forward som oftast spelar lite på gränsen och som gillar när det hettar till. Besitter ett bra avslut, tar gärna avslut och är ofta med när det ska avgöras.

Tränarkommentar, Erik Schloenzig: Gruppspelet har gått lite upp och ner blandar starka prestationer med svaga prestationer lite berg och dalbana, blir tydligt att alla poäng räknas över en hel säsong, speciellt när det avgörs i sista matchen. Men allt som allt är vi nöjda med den placeringen vi enligt mig välförtjänt får. Ska bli kul att möte ett starkt Pixbo som såklart skall gå in som stora favoriter. Jag hoppas vi kan göra en riktigt bra prestation och att vi efter matchen kan känna att vi gav allt. resultatmässigt svårt att säga allt kan hända i en sådan vinna eller försvinna match. Jag hoppas på en bra innebandy match med mycket folk och självklart att vi står segrande efter 60 minuter. Tycker att publiken skall lägga ett extra öga på våran målvakt Robin Pagoldh. Gör aldrig en dålig match, spelar stabilt, inger ett lugn till hela vårat lag. alltid den som pushar i omklädningsrummet i både motgång och framgång.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar