JAS-bloggen
Inför match

Hon blev utsedd till årets nyförvärv: ”Kul att vara en poänggörande spelare”

En omröstning på DJ-sidan skedde kring vem som blev årets nyförvärv. Fyra alternativ fanns det att välja på och en tjej från Warberg blev den med klart överlägset mest röster.

Thea Löfborg tog klivet från Fröjered till Warberg inför den här säsongen och blev framröstad som årets nyförvärv. – Det känns såklart jättekul att folk har röstat fram mig till årets nyförvärv och att de tycker att jag har gjort en bra insats.

För din egen del, hur tycker du att det gått denna säsongen?

  • Jag tycker att jag har utvecklats som innebandyspelare denna säsongen i Warberg och att min insats under säsongen har varit bra. Vi har fått till en riktigt bra kedja och jag har lyckats stänka in en del poäng. Det är riktigt kul att vara en poänggörande spelare och bidra med det till laget.

Warberg tog en fin skalp mot Lund och tog därmed ett stort kliv mot slutspelsplatsen där endast förlust och ett målmässigt ras i princip kan få laget att missa slutspelsplatsen. – Jag tycker vi inledde säsongen väldigt starkt, vi hade många hemmamatcher och där är vi starka. I mitten på säsongen hade vi en liten dipp där vi inte kom upp i den nivå jag tycker vi kan, men nu i slutet har vi hittat tillbaka och har nu stor chans att ta oss till playoff.

Är det något annat nyförvärv som du tycker imponerat överlag?

– Jag har tyvärr inte så bra koll på andra nyförvärv om jag ska va ärlig, så jag vet faktiskt inte.

Det blir ju en ettårig sejour för dig i Warberg. Vad hoppas du kunna ta med dig därifrån till RIG?

– Det har varit ett bra och roligt år i Warberg som har varit lärorikt för mig både som spelare och person. Det jag kommer ta med mig från detta året är de erfarenheter jag fått av att komma in i ett nytt lag och skaffa nya vänner, vilket jag tror jag kommer ha stor nytta av uppe i Umeå. Jag hoppas även kunna ta med mig ett bra avslut på säsongen genom att göra en bra insats i kvalet till allsvenskan och även att vi tar oss till playoff och vidare till Innebandyfesten.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar