JAS-bloggen
Intervjuer

Han blev framröstad till årets nyförvärv: ”Det har gått väldigt bra”

Bloggen genomförde under helgen en omröstning kring årets nyförvärv, där det fanns totalt åtta utvalda alternativ att rösta på.

Vinnare blev till sist AIK:s righfattade William Almlöf som tog klivet från Täby till AIK inför säsongen och som gjort 37 poäng på sina nio spelade matcher och säger följande om sin säsong. – Helt okej, har inte spelat alla matcher då de har krockat, men när jag har spelar tycker jag det har gått väldigt bra.

Laget har säkrat sin slutspelsplats tillsammans med Bele Barkarby i toppen där det antingen blir Ekerö eller Skälby/Tillberga som gör laget sällskap. – Vi har presterat okej, men vi måste uppe i nivå om vi ska ta oss till festen. Alla i laget måste höja sig och prestera på topp.

Du har ju petat in en hel del poäng, är det de som du känner att du ska bidra med?

  • I mitt fall är det poäng jag ska bidra med, men även hårt arbete och ett bra defensivt arbete.

AIK möter Järfälla i sista omgången och vid vinst där så blir det en förstaplats som gör att man på pappret får en enklare lottning. Almlöf vet vad som kommer krävas av laget. – Att alla presterar på 100%, vi måste ha ett bra fokus och en stor vilja att vinna annars blir det tufft.

Vilket nyförvärv skulle du välja att hylla om du fick välja ett?

– Linus kollberg, han har lirat bra.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar