JAS-bloggen
Intervjuer

Playofflagen slåss om placeringarna: ”Inget vi tänker speciellt mycket på”

Det vankas avslutning i F-gruppen, där den dock ser ut att bli ganska odramatisk då de tre playofflagen redan säkrat sina platser. Det kan däremot bli ändringar i placeringarna mellan de tre topplagen efter de sista matcherna.

Ett av lagen är Hovslätt som under de senaste åren varit en stark kandidat och besökt Innebandyfesten vid flera tillfällen. – Vi är såklart medvetna om att slutspelsplatsen är säkrad men det är inget vi tänker speciellt mycket på. Vi går fortfarande in med samma inställning inför varje match. Det spelar ingen roll vilket motstånd vi har, utan går alltid in med 100% fokus, säger Stina Rudstam till bloggen.

Laget som gästar dem under fredagen är Lindome, gruppens etta som hittills är obesegrade. -Vi vet att Lindome är ett väldigt duktigt och spelskickligt lag, vilket gör det extra roligt att möta dem. Vi har haft en bra träningsvecka vilket gör att alla i laget är sugna på revansch och laddade för matchen. Förra matchen var jämn så det ska förhoppningsvis bli en spännande match! 

Sist lagen möttes så blev det delad poäng efter 3-3, en av Lindomes totalt tre oavgjorda matcher denna säsongen. – Vi var såklart besvikna efter matchen då vi fick till vårt spel ganska bra. Tyvärr fick vi två bortdömda mål vilket jag tror gjorde att vi tappade matchen och släppte in onödiga mål. Av den matchen insåg många i laget att vi måste göra en starkare tredjeperiod och inte slappna av. 

Med två matcher kvar, vad vill ni ha för svar i spelet inför playoff?

  • Vi vill att alla delar i spelet ska sitta och även kunna slipa på detaljer såsom effektivitet i våra avslut. Det är också viktigt att alla går in med rätt inställning och följer vår spelprincip för att allt ska fungera som tänkt. 

Är det någon hos era motståndare som ni behöver ha lite extra koll på?

– Lindome har många duktiga spelare och vi vet att det är viktigt att hålla våra spelare. Jonna Karlsson är en riktigt duktig spelare som vi inte får släppa förbi då hon är en farlig poängspelare. Louise Hedkvist är också väldigt spelskicklig.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar