JAS-bloggen
Intervjuer

Slutspelsklara inför toppmötet: ”Fullt fokus på de två matcherna”

Lerum fortsätter att toppa I-gruppen och kunde i helgen säkra sin plats till playoff, även om det under en längre tid känns ganska givet att man skulle ta sig just dit.

I fredags så slog man Partille på hemmaplan med 6-2 och det var alltså dessa poängen som säkrade slutspelsplatsen.Vi är ju såklart nöjda med vinsten och vi hoppas att kunna bygga på den och steppa upp ytterligare nivåer inför matchen mot Lockerud, säger William Ljungkvist till bloggen.

Redan nu under morgondagen är det dags igen när en flyttad match mot Lockerud kommer spelas sent under måndagskvällen.Vi förväntar oss en väldigt jämn match som håller hög nivå och som kommer att vara riktigt underhållande att se på.

När man mötte Lockerud under hösten så förlorade man med uddamålet och det var duon Nestorsson och Kroneberg som stod för det mesta i offensiv väg då. – Såklart så vet man ju att dom har gjort mycket poäng osv, men sen så gör inte två spelare ett helt lag så vi lägger inte extra fokus på just dom.

Lerum har iår en mycket stark trupp, där man inför året fick in ett par högklassiga nyförvärv som anslöt till den redan duktiga kullen och man har iår kunna mönstra flera olika femmor och fått bra utdelning rakt igenom. – Jag tycker att vår coach har gjort ett grymt jobb och fått ut det bästa ur varje enskild spelare och han har satt ihop flera olika femmor som alla håller hög kvalité.

Slutspelsplatsen är ju klar, hur mycket har ni det i bakhuvudet nu under slutskedet av gruppspelet?

  • Personligen så är det inget man tänker på, vi har fortfarande två matcher kvar innan slutspel och då gäller det att ha fullt fokus på dom två matcherna.

Vem tror du kommer vara extra laddad under matchen?

Jag tror Gustav Bäckevall kliver fram och fortsätter att vara stekhet från Partille matchen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar