JAS-bloggen
Intervjuer

Sen kvittering försämrar utgångsläget: ”Vi var värda tre poäng”

Bele Barkarby har under flera år fått fram duktiga spelare på damsidan där ett par av dem numera återfinns t.ex. i Sirius SSL-lag. Nu är det nästa generation med spelare födda 2001-2002 som växer fram.

Under fredagen så ställdes man mot Åkersberga, gruppens topplag. – Tankarna gick för fullt för vi behövde vinna för att ha en chans att komma till innebandyfesten. Jag kände så och resten av laget kände likadant, säger Tiffany Saffo till bloggen.

Då Bele placerade sig på en fjärdeplats inför och med få matcher kvar i gruppen så var detta en måstematch deluxe där ett poäng var ett måste. – Vi visste om att Täby spelade oavgjort innan och chansen fanns där för oss. Hoppet om att gå vidare satte större press på oss och förhoppningen var att vi skulle lyckas.

Det blev en målsnål inledningen, men Bele gjorde periodens enda mål och gick till pausvila med ledning. – Vi spelade bra och hade många chanser men deras målvakt var duktig och räddade en massa farliga chanser. Vi förtjänade att ta ledningen efter första perioden.

I den andra så gick man upp till 3-0, men efter en timeout så kunde Åkersberga bara på ett par minuter kliva upp till ett 3-3 resultat. – Dom fick ett enkelt mål först och det gjorde att dom kände hoppet och fick upp ett högre tempo medans vi föll tillbaka alldeles för mycket.

Bele lyckades dock ta lednings med 4-3 innan andra periodens slut och direktiven inför den tredje var tydliga. – Vi pratade om att hålla våra spelare och inte släppa in någon framför vårat mål.

Till sist blev det dock bara en poäng då Åkersberga i matchens sista minut hittade en kvittering, där Bele hade hoppats på mer. – Matchen i sin helhet var väl spelad och vi gjorde en bra laginsats ,men Åkersberga kämpade på hela matchen och deras målvakt gjorde en mycket bra match så som hon brukar. Vi var värda en vinst då två av deras mål var ballongbollar som målvakten inte såg.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar