JAS-bloggen
Intervjuer

Intressant upplösning inför playoff: ”Försökt jobba med vårt försvarsspel”

Damernas E-grupp börjar närma sig sin upplösning med enbart ett fåtal matcher kvar att spela där flera lag fortsatt har chansen att nå slutspel.

För Linköping/Hjulsbro så har man tre matcher kvar att spela, där det ser ut att behövas i princip full pott för att nå playoff. – Det är en tuff serie och allt kan hända. Vi måste kämpa alla matcher in i det sista och hoppas på att det räcker hela vägen, säger Jonna Pettersson till bloggen.

Under fredagen så möter man Telge på hemmaplan, den matchen som på förhand ser ut att bli tuffaste av de tre som återstår. – Jag tror att det kommer bli en tuff match då det är två bra lag som möter varandra. Det kommer handla om vem som har mest vilja att vinna i slutändan och orka kämpa enda till slutet.

Formen har dock svajat något de senaste där man kommer från ett kryss och dessförinnan två förluster. – Vi har försökt jobba med vårt försvarspel. Det har alltid varit våran starka sida, men i dom sista matcherna har vi fallit på vårt försvar så det har vi jobbat mycket med.

När de både lagen möttes under hösten så var det Linköping/Hjulsbro som kunde vinna med 2-0 på Telges hemmaplan. – Telge är ett bra lag med riktigt vassa skott. Gör vi inte vårt försvar ordentligt så kommer de bli tufft. Telge är också ett lag som är riktigt tuffa i närkamperna vilket betyder att vi måste vara på tå direkt.

Vem i laget tror du kommer vara extra laddad?

– Jag tror att alla i laget kommer vara extremt taggade för att avgöra matchen men en spelare som är lite extra taggad är Emelie Samuelsson som har goda chanser att avgöra med sitt vassa skott.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar