JAS-bloggen
Intervjuer

Försvarsinsatsen ger hopp om playoff: ”Vi har väldigt stora chanser”

Toppstriden i E-gruppen tätnar och under tisdagen så spelades en match som gjorde att det blev än mer spännande inför de avslutande matcherna.

Det var Telge som begav sig till Ormingehallen för att försöka ta tre poäng mot Nacka, där man vid förlust hade missat chansen att nå playoff i princip. – Matchen mot nacka var otroligt viktig att vinna då vårt mål är att nå slutspelet, det var viktiga tre poäng, säger Frida Rosander till bloggen.

När de båda lagen möttes i höstas så var det en målsnål tillställning där då Nacka som var bortalag, vann med endast 0-1. En match som Rosander minns. – Under matchen var vi väldigt försiktiga och spelade som vi kan spela och hade nog lite för stor respekt för dom. Vilket resulterade i en mållös match.

Denna gången blev det dock en annan matchbild med ett par fler mål. Efter den första perioden så ledde Telge med 1-2. – Riktigt skönt att få in två snabba vilken gav oss en riktigt bra start.

I den andra så gjorde man 1-3 och ett par minuter in i den sista perioden så lyckades man även göra 1-4 och då började det även smyga sig in en viss trygghet. – Vi trodde på tre poäng hela matchen, men vi vet att Nacka är ett riktigt bra lag så att leda med 4-1 i sista gjorde så att de tre poängen kändes ganska säkra.

Även om Nacka reducerade en gång så kunde Telge till sist vinna med 2-4 och därmed ta tre poäng. – Vi ger aldrig upp och sätter vårt försvar totalt och spelar en av våra absolut bästa matcher!!

Nu återstår det fyra matcher att spela för laget och det är fyra poäng upp till just Nacka som innehar den sista slutspelsplatsen. Kvar återstår det bland annat en tuff match mot Linköping/Hjulsbro som är i snarlik sits som Telges. – Vi har nog väldigt stora chanser att ta oss vidare till playoff om vi fortsätter spela den innebandy vi kan och verkligen tror på det!!

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar