JAS-bloggen
Okategoriserade

H2H med Forsberg/Sabel: ”Vi är ett helt nytt lag”

Det vankas kvällsmatch i damernas C-grupp när Falun tar emot Sirius 18.30. Hemmalagets Tilde Forsberg och Sirius Tove Sabel säger följande inför fighten.

Lite olika tabellägen inför matchen. Hur går tankarna?

Tilde: Tar vi jobbet och gör alla i laget sitt bästa vinner vi matchen. Vi är ett helt nytt lag som bara tränat och spelat med varandra under hösten med spelare från alla möjliga ställen och vi är duktiga individuellt men vi har haft det svårt att få ihop det som lag. Jag känner dock att det börjar släppa och att vi är mer samspelta nu, hoppas det visar sig under matchen.

Tove: Vi är alla i laget väl medvetna om att det kommer krävas hårt slit och fokus för att vi ska ha möjligheten att knipa en slutspelsplats. Tar vi jobbet och är effektiva resten av säsongen tror jag verkligen på att vi klättrar ytterligare i tabellen.

Detta är match två er emellan där Sirius vann första. Vad minns ni av den?

Tilde: Minns inte så mycket utav matchen bara att den var tight och vi bara förlorade med udda målet. När det var fem minuter kvar av sista fick Sirius in 4-3 målet. Då hade vi bara tränat med varandra i några veckor och vi var ett helt nytt lag med nya spelare så jag tror och vet att vi har alla chanser att nypa tre poäng på söndag.

Tove: Vad jag minns av förra mötet är att matchen var jämn där båda lag fick jobba hårt defensivt. Däremot skulle jag säga att vi inte levde upp till vår fulla potential och inte hittade spelet som vi nu gjort längre in i säsongen.

Vad förväntar ni er för matchbild?

Tilde: Jag förväntar mig en tuff match med ett bra tempo.

Tove: Jag tror att matchen kommer att utspela sig ganska likt förra mötet med mycket svängningar och högt tempo. Förhoppningsvis hittar vi ändå ett lugn och får ut så mycket av vårt spel som möjligt.

Vad tror ni blir avgörande i slutändan?

Tilde: Det som blir avgörande i slutändan är vilka som vill mest, jobbar hårdast och har bäst bänk.

Tove: Hur slutresultatet blir kommer att bero på vilkas vilja som är störst, vilka som spelar smartast och är effektiva i offensiven.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar