JAS-bloggen
Intervjuer

Dramatisk upplösning i derbyt: ”Frislag där vi tappar markering”

Under fredagen så vaknades det ett högintressant möte i E-gruppen när Tyresö tog emot Vendelsö.

Om man såg till tabellen på förhand så var det ettan mot tvåan som möttes, alltså gruppens två bästa lag. – Ja de tycker jag, men Ingarö har ju vaknat till liv så nu är vi tre jämna lag, säger Vendelsös Lucas Wärn till bloggen.

Just matchen mot Tyresö är en match av derbykaraktär som gör det lite extra speciellt när lagen möts. – Matcherna mot TT är alltid speciella med mycket känslor. Speciellt för mig som har TT som moderklubb, det värsta som finns är att förlora mot dom.

Efter den första perioden så var det gästande Vendelsö som hade gått upp till en 0-2 ledning där en omtalad målvakt var bidragande till ledningen. – Vi utnyttjade våra chanser och hade bra energi i laget. Sascha,våran målvakt, storspelade också.

Tidigt i den andra kom både 0-3 och ett par minuter efter 0-4, men att ta ut något i förskott var dock inget Vendelsö gjorde. – Nej,vi vet att innebandy går snabbt, det vet vi när vi mötte Ingarö och ledde med 7-0 och vann med 8-7.

Tyresö kunde hitta en reducering och väl i den tredje perioden hade man krupit närmare och kommit upp till 3-5. – TT började sätta högre press och då kändes det som alla blev stressade i vårt lag men vi försöka lugna ner oss men det gick ju sådär.

4-5 reduceringen kom med ett par minuter kvar att spela och med enbart 30 sekunder kvar drygt, så kom även kvitteringen. – Först var det frislag där vi tappade markering, dom är väldigt starka med en man mer på plan så i slutet plocka dom keepern och det var jävligt surt.

Om vi ser i efterhand till 5-5 och delad poäng. Är det rättvist enligt dig?

– Nej domarna tog några konstiga utvisningar på oss där vi blir straffade. Vi förde matchen 5 mot 5 tycker jag. Surt ändå att tappa 4-0 ledning, vi borde spelat mer säkert.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar