JAS-bloggen
Intervjuer

Oväntade gruppettan ångar på: ”Vi la inget fokus på vad folk sa om oss”

E-gruppen innehåller ett par lag som går något under radarn, även om Ingarö under fjolåret gjorde en stark säsong. Gruppen som enbart innehåller Stockholmslag detta året.

Inför årets säsong så var inte Tyresö ett av lagen som det snackades om i E-gruppen när man pratade slutspel. – Vi la inte allt för stort fokus på vad folk sa om oss. Vi hade som mål inför säsongen att ta oss topp 3 och kände oss som ett lag som verkligen kunde göra det, säger Jakob Cedervall till bloggen.

Under fredagen mötte man Tungelsta och hade inför den matchen fem segrar, ett kryss och en förlust. – Vi har gjort det bra tycker jag. Vi slarva bort matchen mot Älvsjö på grund utav onödiga utvisningar. Därefter gjort starka matcher mot Vendelsö och Farsta och tagit tre viktiga poäng. Känns däremot som att vi kan lägga i en växel till nu under andra delen av säsongen.

Tungelsta var gruppens jumbo och allt talade för att hemmalaget skulle ta tre poäng. – Jag och min assisterande kapten Gustav Reuterskiöld försökte peppa igång grabbarna som vilken vanliga match som helst, så att vi inte skulle underskatta motståndet.

Period ett var dock ingen vidare start då Tungelsta gjorde 0-1 och även om Tyresö gjorde två mål därefter så var det tight. – Vi var missnöjda med starten och sa till varandra, vi kan mycket bättre en det här och vi la därefter i en en annan växel i andra perioden och det gav resultat.

Period två blev istället en överkörning där man gick upp till 8-1. – Viljan att vinna ökade hos grabbarna efter den dåliga första perioden och vi presterade bättre helt enkelt mycket bättre innebandy.

Hur ser ni på fortsättningen?

– Vi blickar mot att knipa segern och vi ska göra som vi gjort tidigare, arbeta hårt och hjälpa varandra i varje situation ute på planen för att ta den så efterlängtade 1 platsen vi alla drömmer om i truppen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar