JAS-bloggen
Intervjuer

Tar klivet över till rivalen: ”Jag tänkte gå efter säsongen”

Gustav Granlöf har flera säsonger bakom sig i Nykvarns JAS-lag och var även med och vann USM-16 för ett par år sedan i Växjö. Nu står det klart att han lämnar klubben.

Granlöf har alltid varit Nykvarn trogen i sin karriär, men väljer nu att fortsätta sin innebandy i Salem. – Nykvarn har alltid varit mitt lag. Jag tänkte gå efter säsongen för utveckling men efter omständigheter i Nykvarn så valde jag att gå till Salem nu istället, säger Granlöf till bloggen.

Nykvarn hade i sin JAS-serie börjat starkt och gått rent, trots att man har en hel del nya yngre spelare som skolats in i laget inför den här säsongen. – Det var riktigt tufft att lämna JAS laget! Jag kände att vi hade det som krävdes för att ta JAS guldet, men efter allt som hände valde jag att byta helt. Det vill jag be om ursäkt för till JAS gubbarna!

Under fredagen så möttes just Nykvarn och Salem där Granlöf såg matchen från sidan och fick se Nykvarn vinna och fortsätta sin vinststreak. – Matchen va rganska trött enligt mig, Salem hade många topp spelare skadade, men Nykvarn var det bättre laget för dagen!

Nu i Salem, hur är tanken att ditt tränings och matchupplägg ska se ut?

  • Träningen kommer gå på full rulle för min del, jag vill ta ett extra kliv i min karriär och då är träningen AO! Matchuplägget får ni se!

Vad har du för förväntningar och mål på resterande del av säsongen?

– Mina tankar är att ta en tröja i Allsvenskan, detsamma gäller mitt mål ta plats i Allsvenska laget!

Vad vill du bidra med i din nya klubb?

– Som jag alltid gör med bra stämning i laget och lite show i offensiven hoppas vi??

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar