JAS-bloggen
Intervjuer

Vill till playoff trots svag start: ”Får inte hamna för långt efter nu”

Skattkärr/Kristinehamn mönstrar i år ett kombinationslag i G-gruppen och möter där övriga lag från Värmland samt Örebro.

Under sina två första matcher så hade man ett inspelat poäng, efter en förlust mot ÖSK Ungdom samt ett kryss mot Skattkärr. – Jag tycker inte vi kommer upp i nivå i nån av de första två matcherna, spelet eller fokuset var inte bra och det kändes som fem tappade poäng eftersom vi bara lyckades få med en av sex möjliga, säger Oliver Sandberg till bloggen.

I match tre som spelades under fredagen så ställdes man emot det andra Örebro, nämligen IBF Örebro Ungdom som kom på besök utan bland annat Emil Ruud och Isac Hjelm. – Faktiskt så var det inget vi tänkte på, vi ville bara ut och vinna matchen och ta en revansch efter den svaga starten och oavsett vilka som stod på andra sidan så skulle vi göra det.

Man fick en fin start och var nära att gå till paus med en 3-0 ledning, men en sen reducering från gästerna gav istället ett tvåmålsöverläge inför period två. – Det kändes som vi chockade Örebro lite, vi gick ut och spelade hårt med hög intensitet och satte ditt lägena när vi fick dom. Efter 3-0 så slappnade laget av och de fick in en sen reducering i slutet av perioden.

I den andra perioden så kunde istället gästerna fortsätta sin trend och gjorde tre raka mål, vilket gjorde att hemmalaget hamnade i underläge inför den avslutande perioden. – Fokuset är nog den stora skillnaden mellan perioderna, i första så var det bra och vi  gjorde vad vi skulle men i andra var vi alldeles för avslappnade och gjorde inte jobbet fult ut vilket ledde till att Örebro kom i matchen och vände på den.

I den sista perioden så kunde man till sist rädda en poäng efter två mål under de sista fem minuterna. Bland annat ett straffmålet av nyförvärvet Benjamin Middleton. – Självklart ville vi vinna, men som matchen artade sig så får vi vara nöjda med ett poäng mot ett lag som säkerligen kommer hamna högt upp i tabellen.

Vad blir årets mål i JAS?

– Vi vill såklart vara med i toppen och försöka nå en playoff plats, men om det ska vara möjligt så behöver vi börja plocka poäng så vi inte hamnar alldeles för långt efter.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar