JAS-bloggen
Intervjuer

”Nya Nyken” övertygade i premiären: ”Vi har två ruggigt bra 03:er”

Denna säsongen är man alltså ett ”nytt” lag i princip med många yngre spelare. – Känslan inför denna säsong är bra, vi har en bred och stark trupp som jag verkligen tror på, säger Liam Arvidsson till bloggen.

Laget har hamnat i grupp F där man kommer möta lag som Salem, Ledberg, Linköping och Onyx. – F-gruppen är utan snack den bästa gruppen i JAS iår! Många bra lag i gruppen vilket gör att det blir sjukt svårt att ta sig vidare.

I premiären så var det Linköping som besökte Nykvarn under fredagskvällen, en match som på förhand borde vara en av de tuffare, men där hemmalaget vann relativt bekvämt med 9-5 till sist. – Det var en relativt jämn match där vi var något starkare på varje position, framför allt i anfallsspelet!

Vad har ni för styrkor i laget?

-Som sagt så har vi ett väldigt starkt anfallsspel vilket vi fick se och kommer få se framöver.

Liam är en av de spelarna födda 2000 som har mest rutin från dessa sammanhang och kommer bli en ledande spelare under kommande säsong. – Eftersom att vi 00:er är dom äldsta så ser väll dom yngre upp till än lite vilket gör att man hela tiden måste pusha laget och även hylla dom yngre så att dom får lite självförtroende!

Någon du vill hylla lite extra?

– Vi har två ruggigt bra 03:or, Sebastian Theorin och Lukas Bemström som är tre år yngre än de flesta, men ändå toppspelare i serien!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar