JAS-bloggen
Intervjuer

Kusinduon återförenas i nytt lag – 20 mil söderut: ”Utvecklas i en större klubb”

Efter något av en mellansäsong så kan Warberg presentera ett par nya spelare in i truppen till stundande säsong.

En av de som ansluter är inte från närområdet, utan unga Thea Löfborg född 2003 från Fröjereds IF. – Den största anledningen är väl egentligen att min pappa (Patric Löfborg) bor i Varberg , men även för att fortsätta utvecklas i en större innebandyklubb, säger Thea till bloggen.

Förra året gjorde Fröjered och Thea sin första säsong i JAS, där hon själv hamnade i toppen av poängligan även om laget blandade och gav. – Jag tar med mig att det var riktigt kul att spela min första säsong i JAS och dessutom får göra en del poäng, men även att det alltid är jämna och tuffa matcher.

Hur är tanken att ditt upplägg kommer se ut?

– Jag flyttar ner till Varberg nästa vecka och därefter tränar jag fullt ut med JAS/DIV1 truppen i Warberg.

Utöver Thea så flyttar även hennes kusin ner, Filippa som är ett år äldre. – Det känns jättekul eftersom vi spelade bra ihop under förra säsongen , så de ska bli roligt att fortsätta spela med henne i Warberg.

Warberg som ofta tidigare spelat i gruppen som varit mer riktad mot Göteborg, hamnar iår istället i den sydligare gruppen och ställs därmed mot lag från Skåne, samt den mera lokala konkurrenten Träslövsläge samt Kalmarsund. – Jag tror vi har hamnat i en jämn och bra grupp med många bra lag, där det kommer bli tuffa matcher. De ska bli kul att få möta lite nya lag och jag hoppas såklart att vi kommer gå vidare.

Vad har du för förväntningar på årets JAS-säsong?

– Vi har ett bra lag i Warberg så förväntningarna är ju att vi kommer gå vidare och att de ska bli en lång och grymt rolig JAS säsong.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar