JAS-bloggen
Intervjuer

Efter manfallet presenteras stark back: ”Tror vi kommer vinna gruppen”

Efter att ha tappat en hel del spelare till Storvreta så kan Sirius även presentera ett par nyförvärv inför årets JAS-säsong.

Bland annat ansluter backen Anton Loklint med meriter från SDF-SM, till Sirius. Loklint som senast spelade i Rasbo. – Största anledningen till att jag bytte från Rasbo var att Rasbo inte fick något jas-lag det här året, säger Loklint till bloggen.


Fanns det några andra alternativ i bilden? – 
Nja, Sirius känns som det bästa alternativet för mig, det känns som en bra miljö för mig.

Även om Loklint och lagkamraten Viktor Bergman har förstärkt så har Sirius tappat i princip hela sin 02-kull till lokalkonkurrenten Storvreta. – Storvreta kommer vara bra iår, men med truppen vi har i Sirius tror jag det kommer gå riktigt bra.

Och just Storvreta ser ut att bli den tuffaste utmanare i C-gruppen, där man även kan utmanas av Stockholmslag som Täby och Åkersberga. – Jag tror vi kommer vinna vår grupp men det kommer inte inte vara lätt, det gäller att vi krigar för varandra.

Vilka lag ser du i övrigt som favorit till JAS iår?

– De lagen som jag ser i övrigt som favoriter är RIG  och AIK.

För Loklints del så blir det sista året, då han är född 2000 och därmed blir sistaårsspelare. – Det är klart man tänker på att det är sista JAS-året, det är klart att det är lite tråkigt, men när serien drar igång är det inget jag kommer tänka på, då kommer jag ge 100% för att mitt lag ska komma så långt som möjligt.

Vad vill du själv kunna bidra med?

– Det jag hoppas på att bidra med till laget är min spelförståelse, teknik och dragskotten.

37189662_2104033902999915_2239574103377838080_n

Anton Loklint med nummer 30 på ryggen, finner vi numera i Sirius nästa säsong. Foto: Adam Troy.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar