JAS-bloggen
Intervjuer

Väljer flytt efter succésäsongen: ”Ett av Sveriges bästa JAS-lag”

Pixbo ser ut att få ett starkt lag under kommande säsong då man ser ut att få flera spelare från Kungälv klara, tillsammans med Herrestads Jesper Wallström.

Wallström som tillsammans med sitt Herrestad nådde fina resultat under fjolårssäsongen med avancemang till division 1 samt slutspel i JAS. – Det var en väldigt bra säsong för klubben. Vi lyckades ta oss till play off i jas för första gången någonsin samt att vi gick upp till division 1 som nykomlingar i division 2. Det var stort då vi är en ganska liten klubb från en ganska liten stad, säger Wallström till bloggen.

Varför väljer du flytt till Pixbo?

  • Jag väljer att gå till Pixbo för att jag tror att i deras akademi har jag väldigt bra förutsättningar att utvecklas samt att jag tror det finns bra chanser att komma långt i t.ex. JAS.

I Pixbo finns det ju flertalet olika miljöer i både match och träningsform, men exakt hur upplägget kommer se ut är inte helt hundra. – Det får vi se, allt handlar ju om hur man presterar. Det är en sak som är väldigt bra i Pixbo att det finns ju lag i många divisioner så istället för att vara på bänken så kan man få speltid på en nivå som passar bra.

Det finns som sagt rykten kring flera spelares ankomst och flera sägs vara klara redan nu även om inget är officiellt. Ett starkt lag som mönstras med andra ord. – Jag har ingen koll på vilka som det ryktas ska komma in i laget, men det är ju bara att kolla på hur det gick för deras JAS-lag i år så förstår man att det är ett av Sveriges bästa JAS-lag. Så jag är glad över att få chansen att spela med dem.

Vilket lag vill du helst möta från regionen?

  • Lockerud för där spelar mina kompisar Jesper Kronenberg, Lukas Åkerström och Linus Nestorsson. Hade varit roligt för att vi spelade ihop många år i Herrestad när vi var yngre.

Vad vill du utveckla i Pixbo?

– Jag hoppas att jag kan utveckla allt för man vill ju bli så bra som möjligt!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar