JAS-bloggen
Intervjuer

Stockholmslaget satsar med starka namn: ”Kommer ha stora chanser”

AIK har efter sin degradering till Allsvenskan presenterat en ny tränare i forma av Nicklas Hedstål och har även värvat in flera nya spelare.

Ett par av spelarna är i den yngre åldern och en av dem som är ny i laget är Täbys William Almlöf. – Jag ville testa en ny utmaning samtidigt som jag ville fortsätta spela i allsvenskan där jag känner att jag kommer att utvecklas mest så det är nog den största anledningen till att jag bytte, säger Almlöf till bloggen.

Även om Almlöf hade andra anbud så föll det just på AIK i slutändan där tränare Hedstål var en av orsakerna också. – Jag känner Nicklas sedan tidigare och tror att han kan hjälpa mig väldigt mycket i min utveckling samt att spel i allsvenskan är det jag vill och det är nog därför det blev som det blev.

Almlöf spelade alltså just i Allsvenskan Norra under föregående säsong, men då med Täby som åkte ur serien. – Det är en serie med väldigt många bra lag och jag tror att våra chanser är väldigt bra. Det kommer bli en jämn serie men våra chanser är mycket goda.

Med de nya spelarna födda 2000 så har klubben även uttalat en satsning på JAS-sidan där man vill erbjuda något spännande. – Våra chanser i JAS är mycket goda, vi har många bra spelare och får vi ihop kemin så kommer vi att vara väldigt starka och ha stora chanser att gå långt och vinna.

Vart ligger fokus i ert upplägg?

  • Vårt fokus ligger på herr och allsvenskan och JAS ser vi som en bonus.

Vad hoppas du kunna bidra med?

– Jag hoppas bidra med mycket mål och assist.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar