JAS-bloggen
Tippningar

Profilerna tippar Play Off 2!

Profilerna som tippade playoff 1, får chansen på nytt i playoff 2 och tippar vilka åtta lag som till sist kommer nå Festen och där slåss om årets JAS-guld. Om ni inte känner till dem sedan tidigare så finns en kortare presentation samt deras tips, nedanför!

Nicklas Hedstål – Efter att han förra året roddade Pixbos herrar där han pendlade från Stockholm så blev årets klubbadress istället nykomlingen Telge i damernas SSL, ett tufft uppdrag som till sist slutade i nedgradering med liten marginal. Återstår att se vart Hedstål hamnar nästa säsong! Har JAS-meriter som coach för Salem/Telge som gick till Innnebandyfesten.

Karl Pontén – Har under den här säsongen tagit över som huvudansvarig för allsvenska Craftstaden och var där länge med och slogs om kvalplatserna uppåt. Är född 93 och utan att veta helt säkert, är han nog den yngste tränaren vi har i förbundsserierna. Har spelat JAS för Hagfors och coachat Lockeruds JAS-lag.

Otto Weidman – Grabben med meriter som många bara kan drömma om. Var kapten i U19-landslaget senast och tillhör nu Jönköpings trupp i SSL där både han och laget gjort en stark säsong. Har tre JAS-guld, ett USM-guld, ett JAS-silver och ett silver i USM. Wow!

Hedståls tips nedanför – lag i fetmarkerad still till Festen.

RIG – Bele

KAIS Mora – Täby

Ingarö – Örebro

Lillån – Nykvarn

Linköping – Karlstad

Ledberg – Warberg

Helsingborg – Jönköping

Åstorp – Pixbo

Ponténs tips nedanför – lag i fetmarkerad stil till Festen.

RIG – Bele

KAIS Mora – Täby

Ingarö – Örebro

Lillån – Nykvarn

Linköping – Karlstad

Ledberg – Warberg

Helsingborg – Jönköping

Åstorp – Pixbo

Weidmans tips nedanför – lag i fetmarkad stil till Festen.

RIG – Bele

KAIS Mora – Täby

Ingarö – Örebro

Lillån – Nykvarn

Linköping – Karlstad

Ledberg – Warberg

Helsingborg – Jönköping

Åstorp – Pixbo

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar