JAS-bloggen
Inför match

H2H med Bognesand/Jonsson: ”Vi har varit lite frånvarande”

RIG Umeå mot KAIS är den första matchen som spelas under lördagen. Ebba Bognesand och Jonna Jonsson säger följande inför matchen.

Vad ger ni er själva för betyg på det gruppspelet ni genomfört?

Ebba: Jag skulle inte ge oss ett så högt betyg då det känns som vi varit lite frånvarande och inte gjort jobbet hela vägen. Men på lördag kommer vi vara där & laddade till 100%!

Jonna: Jag tycker vi började säsongen riktigt bra men hade tyvärr ett läge där allt inte riktigt gick som vi ville. Men vi ryckte upp oss på slutet så skulle säga 4 av 5.

Vad vet ni om era motståndare och vad förväntar ni er för matchbild?

Ebba: Jag vet att Mora är ett starkt lag och har ett par vassa spelare med spets, så jag tror det kommer bli en tuff och fartfylld match med fint spel från våran sida.

Jonna: RIG är ett av Sveriges bästa lag så dom får räknas som favoriter men vi känner oss inte underlägsna utan vi känner att vi har en bra chans att vinna matchen. RIG kommer att köra sitt Man/man spel och kommer säkerligen ha lite mer boll än oss.

Ser ni att något lag får bära favoritskapet i den här matchen?

Ebba: Eftersom vi gått obesegrade genom serien så får vi nog bära favoritskapet, men det ska fortfarande spelas och avgöras på plan.

Jonna: Som jag sa ovan så lägger vi det på RIG.

Vem i ert lag har potential att bli matchvinnare?

Ebba: Alla har potential att bli matchvinnare vilket är en av våra främsta styrkor i laget, att alla kan vara med & avgöra.

Jonna: Matchvinnaren i vårt lag skulle jag säga blir Ellen Gunnarsson som under denna säsong slängt in många kassar. Hon är den som kan kliva dit och slänga in den när det verkligen behövs.

Matchguiden!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar