JAS-bloggen
Inför match

H2H med Carlsson/Weissbach: ”Framgår inte hur många mål de är inne på bakåt?”

Åstorp som kliver in i playoff 2 tar emot Pixbo. Pixbo som i sin tur slog ut Åstorps gruppkollega Lund i playoff 1. Mikey Carlsson och Oskar Weissbach säger följande inför.

Vad har ni lagt fokus på inför den här matche just?

Mikey:  Inte så annorlunda jämfört med andra matcher. Vi fokuserar alltid på vår egna prestation och om vi lirar på toppen av vår nivå så är jag övertygad om att det kommer gå bra.

Oskar: Vi har inte ändrat på något, vi trodde på det vi gjorde i början av säsongen och det upplägget vi hade då och vi fortsätter att tro på det nu.

Det skiljer ett par mil emellan era städer, men vad vet ni om era motståndare egentligen?

Mikey: Jag vet inte så mycket om jag ska vara ärlig. Men våra tränare har koll på läget och vi kommer ha en genomgång senare i veckan. Dom slog ju Lund med klara siffror, och vi hade själva två riktigt tuffa matcher mot Lund i gruppspelet så jag ser nog Pixbo som knappa favoriter.

Oskar: Vi vet att dem vann sin grupp och att vi kom 2a i vår, vi vet också att de har hemmaplan och mer press på sig än oss.

Vad för nycklar tror ni kan bli avgörande i slutändan?

Mikey: Det handlar om så mycket mer än taktik och vad som ritas på tavlan. Det laget som älskar att vinna mest tar sig längst. Vi är starka i vår hemmaborg, det är en go känsla.

Oskar: Bara njuta av situationen och ha kul.

Är det någon i motståndarlaget ni behöver ha lite extra koll på?

Mikey: Jag har hört att deras målvakt är bra och de har bollskickliga backar i laget. Annars fokuserar vi oss mer på vår uppgift och hur vi själva ska spela.

Oskar: De har några duktiga spelare i toppen av poängligan, det framgår dock inte hur många mål dem är inne på bakåt? Blir intressant att se på söndag

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar