JAS-bloggen
Inför match

H2H med Stoltz/Nyström: ”Har väldigt många potentiella matchvinnare”

Helsingborg stod för en fin insats i playoff 1 och tar nu emot Jönköping, ett Jönköping som är regerande mästare. Rasmus Stolz i hemmalaget och Joel Nyström i Jönköping säger följande inför.

Vad säger ni om den insatsen ni genomförde i playoff 1?

Rasmus: Vi gör en oerhört stark laginsats och jobbar stenhårt för varandra hela matchen. Rent spelmässigt så kan jag tycka att vi har lite till att ge fortfarande.

Joel: Det var en hyfsat bra insats. Vi höjde oss några nivåer jämfört med gruppspelet men har väll ändå ett gäng växlar kvar kan jag tycka.

Vad för matchbild förväntar ni er sett till det motståndet ni möter?

Rasmus: Jönköping känns alltid starka i dessa sammanhang och jag tror att de kommer föra matchen och ha mycket boll medan vi får gå mycket på kontringar.

Joel: Jag har väldigt dålig koll på Helsingborg så har faktist ingen aning. Men vi brukar har mycket boll i matcher och det tror jag att vi kommer ha mot Helsingborg också.

Vad för nycklar i ert eget spel behöver bli något bättre, jämfört med playoff 1?

Rasmus: Jag tror det blir viktigt att vi klarar av att hålla bollen och kontrollera matchen mer.

Joel: Vi måste väl sätta lite mer bollar rakt mot kasse och inte krångla för mycket. Vi borde även kunna blir mer kliniska när vi väll får våra lägen

Vem i ert lag kan bli en potentiell matchvinnare?

Rasmus: Jag tycker att vi har väldigt många potentiella matchvinnare. Jag tror Niklas Inkinen i mål kommer storspela och även Casper Andreasson var het i playoff 1

Joel: Felix Milton kommer bli matchvinnare inte genom mål utan att han kommer stänga ner hela sin kant i vanlig ordning.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar