JAS-bloggen
Inför match

H2H med Gillberg/Thorberg: ”Våga spela ut hela registret”

Lillån kliver direkt in i playoff 2 och får där tufft motstånd när man tar emot Nykvarn. Filip Gillberg och Sebastian Thorberg säger följande inför matchen.

Vad säger ni om den insatsen ni genomförde i playoff 1? (Lillån var direktkvalificerade här)

Filip: Vi blev direktkvalificerade till playoff 2 så det blev ingen playoff 1 match för oss.

Sebastian: Jag tycker vi gör en bra match i playoff 1. Det var många som snackade om att det skulle bli den ojämnaste av matcherna och snackat upp oss som storfavoriter mot Farsta men jag tycker ändå inte att det fanns något som helst tecken på underskattning utan vi gick ut fullt från start. Vi gör en bra första period och får in ett par bollar och öppnar sedan andra precis likadant genom att göra några snabba mål. Efter ungefär halva matchen gick vi upp på lite fler folk och lät några halvskadade och slita gubbar vila men jag tycker inte att det märktes. Dom gubbarna som var på planen gjorde de dom skulle och vi kunde följa matchplanen hela vägen och vinna!

Vad för matchbild förväntar ni er sett till det motståndet ni möter?

Filip: Jag tror att det kommer bli en tuff match med mycket bollinnehav från båda sidor.

Sebastian: Vi mötte Lillån på försäsongen i år och vet att det är ett bra lag och att det kommer bli en tuff match. Förhoppningsvis kan vi äga mycket boll och spela det spel som vi vill.

Vad för nycklar i ert eget spel behöver bli något bättre, jämfört med playoff 1?

Filip: Vi spelade som sagt inte playoff 1 men generellt tror jag att vi behöver vässa upp vårt spel med boll för att kunna vinna.

Sebastian: Nycklarna i nästa match blir att våga spela ut hela registret och att spela med fart. Vi vet att när vi vågar spela ut och spelar den innebandyn vi har i oss är vi väldigt svårstoppade.

Vem i ert lag kan bli en potentiell matchvinnare?

Filip: Blir det straffar avgör Isak Palmén, annars kan det vara många gubbar! Men jag skulle tippa på Vincent Asplund eller Gabriel Dolk

Sebastian: Svårt att säga.. vi har många gubbar som gillar att avgöra matcher men måste jag säga en så tror jag att Gustav Granlöf kliver fram när det behövs som mest!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar