JAS-bloggen
Inför match

Matchguide Gävle – Bele Barkarby

B-gruppens Gävle, tar emot C-gruppens Barkarby. Lättare information finner ni nedanför, tyvärr utan tränarkommentar!

Dag: Lördag, 17/3

Matchstart: 17.00

Hall: Alfahallen, Gavlehov

Inträde: Inga uppgifter

Domare: Jakob Westerlund & Håkan Thunman

Kommentar från bloggen: Två lag som smyger bakom de förväntade topplagen, två lag som kan göra bra resultat utan att någon egentligen märker det fullt ut. Gävle genomförde ett stabilt gruppspel, men glänste kanske inte alltför mycket om man ser till helhetsbilden. Bele hade svårt för offensiva Täby, men var trots det laget som släppte in minst mål i gruppen. Gävle har nog störst chans att ta sig långt i år, där Bele istället har två starka år framför sig efter denna säsongen. Två lag i relativt olika sits ändå gör det hela intressant. Frågan är om hemmafördelen kan hjälpa Gävle att få det att väga över på sin sida i den annars på förhand jämna fight, eller om Bele kan lösa en seger. Överlag kommer det finnas många intressanta 01:er på planen som kan vara värda att kika lite extra på inför kommande JAS-år.

Gävle:

Bäste poängplockare i gruppen: Viktor Karles Karlsson, 25 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Viktor Karles Karlsson, 21 mål

Mest utvisade spelaren i gruppen: Victor Gomez, 15 minuter

Bele Barkarby:

Bäste poängplockare i gruppen: Isak Bengtsson, 34 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Jesper Andersson, 23 mål

Mest utvisade spelaren i gruppen: Isak Bengtsson, 10 minuter

Håll ögonen på: Viktor Karles Karlsson – Poängkung, framförallt målskytt. Ska vara drivande, behöver vara drivande och kommer behöva ta ett stort ansvar. En sådan spelare du spelar non-stop i slutet när du behöver avgöra matchen.

Håll ögonen på: Isak Bengtsson – En liten spelare med fina handleder och en härlig blick för spelet. Kan göra bra saker på liten yta och är svår att komma åt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar