JAS-bloggen
Intervjuer

Tuff debutsäsong för Bjärred: ”Vi ska utvecklas och lära”

Unga Bjärred har en stomme med spelare födda 2001 och har inför den här säsongen klivit in och i skuggan av de "stora" lagen, haft det relativt kämpigt, men trots det hittat en klar målbild med säsongen.

Det var under förra veckan som Bjärred matchades hårt när man på två dagar, avverkade två matcher. Ett Bjärred som sett till tabellen inte har något att spela för direkt. – Vi är förmodligen JAS seriens yngsta lag så vår inställning har varit att utvecklas och lära inför kommande säsonger, säger Jesper Gullers till bloggen.

Den första matchen man spelade var den mot Landskrona, där det blev förlust med uddamålet.

  • Vi kände att vi hade övertaget spelmässigt i matchen mot Landskrona men tyvärr tappade vi in några ”lätta bollar” och satte oss i en tuff situation! Tredje perioden dominerade vi och det var kamp in i sista sekunden där vi var nära att kvittera.

Snabb omladdning var det som gällde med andra ord, då man redan dagen efter ställdes mot ett ännu tuffare motstånd i form av FC Helsingborg. – Klart att vi var besvikna och trötta efter matchen men det är bara att ”bryta ihop och komma igen”. Dagen efter mot FCH drabbades vi av fyra sjukdomar vilket ställde till det rejält.

Där fick man en tuff start och förlorade period ett med 3-0. – I första perioden drabbades vi av en utvisning som straffar oss och vi har svårt att få spelet att fungera med nyformerade femmor. I andra perioden börjar vi hitta varandra och den slutar 1-1 men tyvärr orkar vi inte riktigt i tredje.

En bit in i tredje perioden var ställningen 5-1 och särskilt nära var man aldrig att rubba FCH. Trots det så hittar man mål och ljuspunkter att jobba med. – Inför match oavsett vilken så försöker vi alltid vara bra förberedd genom att ha fått bra sömn dagen innan och att vara pigga fysiskt och psykiskt. Oavsett vad det står på tavlan så kämpar vi alltid på in i sista minuten, som sagt så är vi ett ungt lag och varje match ser vi som en möjlighet för att förbättras som lag och innebandy spelare.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar