JAS-bloggen
Intervjuer

Nyckelmatch i kampen om slutspelsplatserna. ”Vi visar ingen underskattning, vilket de kan göra”

Efter ett par tuffare år och något år där man inte ens deltog, så är Tyresö tillbaka i Juniorallsvenskan i grupp D och har inlett stabilt hittills under hösten.

Tyresö står på 13 inspelade poäng efter sju spelade matcher vilket ger laget en tredjeplats i gruppen i nuläget. – Det tycker jag nog att vi räknade med, vi visste att de skulle bli tufft att ta första och andraplatsen, men topp tre fanns med helt klart, säger Robin Wiregård till bloggen.

Längst upp i toppen finnas Ingarö, men där bakom är det jämnt och många lag är med och slåss om det. Bakom Tyresö finns Farsta och Vendelsö bland annat. Vilka tar slutspelsplatserna i slutändan? – Djurgården, Ingarö och TT. Tror Ingarö kommer dra längst stråt.

Under fredagskvällen så tar Tyresö emot Djurgården, ett Djurgården som så sent som nu under torsdagskvällen förlorade mot just Ingarö. – Tror att vi kommer få se ett bollförande Djurgården, men snabba kontringar från oss.

Vad har ni gjort bra under era inledande matcher?

  • Tycker vi har stått upp bra mot alla lag i 60 minuter samt att vi gått in med noll respekt för andra lag och bara kört vårt spel.

Vad ser du att ni har i ert lag som era motståndare kan sakna?

  • Att vi spelar som ett lag och inte visar någon underskattning för någon på plan som Djurgården kan ha tendens till att göra.

En matchvinnare i laget kan behövas och Wiregård pushar för en av de yngre killarna som kan ta den rollen. – Helt klart Oscar Magnusson.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar