JAS-bloggen
Intervjuer

Tog första trean: ”Vi har ett mycket bättre tålamod”

Craftstaden är en nykomling inför den här säsongen och har ett par intressanta spelare att följa framöver, då flera av dem är födda 2000 och 2001.

Innan dagens match mot Vimmerby så hade Craftstaden kryssat sin premiär mot CL, för att sedan följa upp med en förlust mot Hovshaga. – Jag tycker vi är i en bra form. Tycker vi har stått upp bra i de tre matcherna vi har spelat, säger Victor Tvingsell till bloggen.

Idag så var det alltså Vimmerby som stod för motståndet, ett lag som hade inlett starkare med två segrar. – Vi hade inte så bra koll på Vimmerby innan matchen så vi körde vårt vanliga spel och fokuserade på vårt spel.

Det började dock inte så bra när man tidigt i den andra perioden var i ett 2-0 underläge. Dock stod man därefter för en betydlig scenförändring när man reducerade till 2-1 och senare i perioden kunde ha 3-3. – Vi ändrade inte så mycket utan vi fokuserade mycket på tålamodet i anfallet och och försvaret sen lossnade det och vi fick in bollarna.

Tidigt i den tredje perioden så var vändningen fullbordad för stunden när Tvingsell själv spelade fram Andreas Lennartsson till 3-4 ledningsmålet där man sedan fokuserade på försvaret. – Vimmerby hade mer boll efter 3-4 målet och pressade mer på oss, men vi krigade på bra och spelade som ett lag och låg rätt.

Försvaret höll tätt och man kunde därmed till sist ta sin första trepoängare och därmed stå på fyra totalt. – Jag tycker vi har bättre tålamod i matchen mot Vimmerby och gör ett riktigt bra jobb tillsammans i 60 minuter och det leder till tre poäng.

Extra starkt av laget var det om man ser till laguppställningen där Nils Söderqvist saknades på grund av spel med A-laget. Söderqvist som är ett nyförvärv från Westervik inför året och som är ett starkt kort att ha i JAS. – Det är klart man märker skillnad för han är en riktigt bra spelare och är viktig för vårt lag.

  • Avslutande så var det en riktig krigarinsats av alla i laget vi spelade som ett lag och krigade för varandra.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar