JAS-bloggen
Intervjuer

Ställs mot sitt gamla lag: ”Han brukade bli tunnlad”

Ledberg tar emot Linköping Ungdom i G-gruppen som ser ut att bli ett riktigt getingbo med flera lag som redan tappat poäng vilket gör att varje match blir mer intressant.

Extra speciellt ikväll blir det för Isac Badic som kommer tillbaka till Kärnhallen och möter Ledberg, laget där han spelade förra säsongen för att nu återfinnas i Linköping ikväll. – Det är alltid kul att komma och spela i Kärnahallen, framförallt mot mitt förra lag! Så det kommer vara lite speciellt, säger Badic till bloggen.

Förutom Badic så har även Filip Samuelsson tagit samma steg. – Jag valde att byta eftersom jag kände att det var dags att testa på något nytt och att det vore kul och spela med en annan omgivning.

Linköping har inlett med sju poäng, med segrar mot IBF Norrköping/Åby och Husqvarna, samt ett kryss mot erkänt starka Jönköping. – Vår inledning har varit bra. Vi har mött lite blandat motstånd där JIK var tuffast och det var en tät match mot dem.

Även Ledberg har inlett starkt med sex poäng och är ett av lagen som skuggar Linköping i toppen. Att Linköping dock blir gruppvinnare, är inte osannolikt enligt bloggen eller Badic. – Jag tycker och tror att vi kommer stå som gruppsegrare i slutet av säsongen, men jag vet att Jönköping också är vassa samt en del andra lag i gruppen.

Vad tror du på för matchbild? 

–  Matchbilden kommer nog vara så att vi kommer hålla bollen mycket inom laget och att Ledberg kommer satsa på kontringar.

Det finns en spelare i sitt gamla lag som Badic gärna bjuder på en tunnel om det finns möjlighet till. – Timmy Lindquist, han brukade alltid bli tunnland på träningarna.

1395374

Det återstår att se om Linköping kan fortsätta hålla sin förlustnolla intakt. Foto: Ulrika Lindström. 

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar