JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Wollberg/Modorato: ”Vi har flera matchvinnare”

FBC Lerum/Floda står som hemmalag mot Pixbo där gästerna har börjat starkast, där man utöver sin seger mot Backadalen/Zenith har en hedersam förlust mot Lindome i första matchen. Josefine Wollberg från hemmalaget och Malin Modorato från Pixbo säger följande inför.

Ni har spelat två matcher var. Vad är det som ni behöver förbättra skulle ni säga hittills?

Josefine: På dessa två matcher jag spelat anser jag att vi behöver mer kämparglöd. Vi har varit snabbast på att lägga första målet i matchen och i första period har vi visat vilket som är de starkaste laget i början.

Malin: Framför allt tror jag att vi skulle kunna komma till fler och bättre avslut. Vi måste utnyttja våra skyttar mer!

Nu möter ni en konkurrent som ni säkerligen har bra koll på. Vad förväntar ni er för matchbild?

Josefine: Jag tror att matchen kommer att vara väldigt fart rik , jag tror att denna match är en match där ingen av lagen kommer att stå på hälarna. Båda lagen är väldigt spel kunniga och jag ser därför fram emot att spela denna match. Med vårt lagarbete kommer vi att jobba som ett lag och på plan kommer det att vara som en person som är sammanflätad till det vinnande laget.

Malin: Det brukar bli bra matcher mot Lerum då båda lagen spelar snabb och bra innebandy. Jag hoppas på en match med bra tempo i tre perioder.

Vad tror ni kan bli avgörande faktorer för egen del om ni ska ta tre poäng?

Josefine: Vi har inte vunnit en match en och jag tror att vi kommer att vara sjukt taggade för att vinna nu! Jag tror på hög fart och styrka, de är en avgörande faktor för att vinna en match, den som går in och tar alla andra bollar är det vinnande laget.

Malin: Som jag var inne på i första frågan tror jag det är avgörande att vi utnyttjar våra spelare på rätt sätt genom hela matchen.

Vem i laget är den typiska matchvinnaren som kan avgöra en jämn match?

Josefine: De sista som kommer att avgöra matchen är styrkan, sammanhållningen, konditionen och lagandan med det 6 spelare som är på plan med bästa dagsform.

Malin: En av våra styrkor i laget är att vi har flera matchvinnare. Men Vendela Svarén är alltid målfarlig och behövs ett mål kommer hon absolut kliva fram.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar