JAS-bloggen
Intervjuer

Tar steget till konkurrent: ”Kände att jag stod still i utvecklingen”

Hovslätt har efter den lyckade fjolårssäsongen, redan nu gjort klart med flertalet namn som spetsar till truppen inför kommande säsong. Senast i raden är en spelare som ansluter ifrån den närliggande konkurrenten, Fagerhult Habo IBK.

Den som väljer att ta klivet över är Marcus Bergdahl, som till hösten kommer spela i Hovslätts röda tröja. – Jag kände att jag inte fick ut 100 procent av min kapacitet och att jag stod still i utvecklingen. Då hörde Hovslätt av sig och dom la upp allt på ett bra sätt så jag kände att det va det enda rätta valet, säger Bergdahl till bloggen.

Förra året så konkurrerade lagen med varandra där det blev Hovslätt som via sin slutspelsplats, var ett av tre lag som såg till att Fagerhult missade den chansen. Risken (eller chansen), är att man möter varandra även den gångna säsongen. – Jag tror att det kommer vara hyfsat tajta matcher men som det ser ut på pappret så har vi större chans att ta en högre placering i tabellen.

 Vad för nytta kommer Hovslätt ha av dig på planen, vad kommer du bidra med?

  • Förhoppningsvis lite fart i spelet samt kanske lite poäng. 

Utöver Bergdahl så har Hovslätt kunnat knyta till sig flera andra spelare, både lokalt, men även utifrån i form av bland annat Philip Axelsson från Craftstaden Oskarshamn.  – Målet är ju såklart att komma så långt som möjligt, med den truppen vi har så tror jag vi kan komma långt. 

Vad för styrkor tror du kommer finnas i årets upplaga av Hovslätt?

  • Det finns gott om smarta innebandyspelare i laget så förhoppningsvis kommer det spelas smart och fartfylld innebandy i Hovslätt nästa säsong!

 

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar