JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Enerstad/Lindgren: ”Det kommer avgöras på marginaler”

På lördag så börjar DJ-playff, när inte mindre än åtta matcher ska avgöras under lördagen. En av matcherna som ska spelas är Bele Barkarby-Nykvarn, där Stockholmslaget står som hemmalag. Sofia Enerstad och Matilda Lindgren säger följande inför fighten som stundar.

Dags för playoff. Vad säger ni om gruppspelet ni genomfört?

Sofia: Jag tycker vi gjorde det bra. Vi har gjort det som vi behövde för att ta oss vidare till playoff och nu är vi äntligen här.

Matilda: Jag tycker att vi har gjort ett bra gruppspel med mycket glädje i spelet och målmedvetenhet. Jag tycker att vi skulle kunnat tagit ytterligare fler poäng i vissa matcher, men annars tycker jag att vi överlag har genomfört ett mycket bra gruppspel.

Vad förväntar ni er för typ av matchbild?

Sofia: Jag tror det blir en match med högt bolltempo och många fina passningar. Vi båda kommer kämpa ända in i det sista så det kommer bli en riktigt tuff match.

Matilda: Jag tror att det kommer vara mycket högt tempo från två mycket duktiga och bollskickliga lag. Det kommer vara en jämn match, där det lag som har mest vilja kommer vinna matchen. Det kommer att avgöras på marginaler.

Vad tror ni att ni har i ert lag, som era motståndare kanske saknar som ger er en fördel?

Sofia: Vi har en bra inställning och har på senaste tiden släppt in väldigt lite mål samtidigt som vi gör en hel del framåt.

Matilda: Vi har en stor vilja och glädje, både på plan och utanför. Vi har ett bra spelsinne och många snabba spelare med riktigt vassa skott.

Vem blir extra sevärd i ert eget lag?

Sofia: Svårt att säga, vi är ett lag med många duktiga spelare och det brukar vara olika spelare som sticker ut från match till match. Men ett namn som ändå är värt att nämna är Nathalie Holmberg som har gjort en riktig bra säsong med många fina mål.

Matilda: Vi har många duktiga spelare i vårt lag, men jag tycker att ni borde ha ett extra öga på vår kapten nummer fyra, Maja Höög ? Hon har haft en riktigt bra säsong i JAS, med sin snabbhet och bra spelsinne kan hon nog bidra med mycket på matchen på Lördag.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar