JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Similä/Knuthas – två lag utan press

Ett av lagen Borås och Hovslätt, kommer ta sig till Innebandyfesten. Lagen ställs mot varandra under fredagskvällen, som blir det tredje mötet denna säsongen då man mötte varandra under gruppspelet redan. Jonas Similä och Wille Knuthas säger följande inför fighten.

Ni tog varsin seger mot Partille, respektive Vöikers. Vad säger ni om er första match i playoff?

Jonas: Oerhört skön seger mot Partille, jag tror dem underskatta oss lite smått! visst vi släpper ett mål efter 1 min men sedan släpper vi handbromsen och kör och då kommer resultatet

Wille: Jag tycker vi spelade smart och var väldigt effektiva när vi väl fick våra lägen. Vi hade inte mest boll men vi gjorde mest mål och det är det viktigaste.

Ni ställdes mot varandra redan i gruppspelet. Vad förväntar ni av era motståndare och matchbilden?

Jonas: Jag var inte med första mötet men andra mötet så känns det som ingen av lagen gör ett jätte match kanske men dem gör många fina kassar tack vare sitt spelsystem. Matchbilden kommer bli tuff men jag vet att vi kommer kriga 100% och då är vi väldigt bra.

Wille: Jag tror på en rolig och välspelad match. Borås har några fina resultat mot bland annat JIK, Fagerhult och Partille. Så det lär bli en tuff drabbning.

Känner ni själva någon press inför matchen?

Jonas: Nä absolut ingen press vi har allt att vinna och inget att förlora!

Wille: Vi vann båda matcherna i serien men känner ingen direkt press. Nu är det slutspel och då kan allt hända.

Vad behöver ni förbättra i ert eget spel för att ta segern?

Jonas: För att ta segern så tror jag egentligen det handlar om att alla i truppen kommer med sina 100% för dagen och visar dem, vi är ett lag som spelar på vilja.

Wille: Vi har tränat på ett tag tillsammans nu och mest tränat för att få ihop kedjorna. Men om alla i laget ger 100% och vi spelar så pass bra som vi kan så har vi stora chanser att vinna matchen.

Vem i laget är nyckelspelare i denna fighten?

Jonas: Våran nyckelspelare är Jesper Larsson

Wille: Simon Josefsson visade vägen mot Vöikers och blir även i denna match en oerhört viktig spelare.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar