JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Särlöv/Edlind: ”Åker inte 30 mil en lördag för att lägga oss”

Nästa match på tur att rannsakas är Höllviken-Mölndal, där hemmalaget stod som gruppsegrare i den jämna K-gruppen. Lagets Filip Särlöv och Jonas Edlind från Mölndal säger följande inför matchen.

Hur nöjda är ni med ert gruppspel och formen inför playoff?

Filip: Vi är nöjda med vårt gruppspel. Vi vinner serien, men vi förlorar ett par onödiga matcher som vi borde vinna. Vår form är påväg uppåt då vi vunnit våra senaste matcher och träningarna har sett bra ut.

Jonas: Vårt lag hade ett mål och det var att gå vidare, de gör vi och är därmed nöjd över gruppspelet. Formen inför playoff känns fin, gött lir dt senaste och en härlig stämning inom laget.

Vad tycker ni om lottningen ni fått och hur bra koll har ni på ert motstånd?

Filip: Lottningen vi har fått är en tuff lottning, Mölndal är bra och en tuff och jämn match kommer det bli. Vi har hyfsat bra koll på Mölndal.

Jonas: Det är kul att möta ett nytt lag, dock så vet jag inte ett skit om Höllviken. De kom etta i sin grupp, så förväntar mig ett bra motstånd.

Finns det något lag som får gälla som favorit enligt er?

Filip: Båda lagen är bra men inför matchen ser jag Mölndal som favorit.

Jonas: Vi i Mölndal klassas inte som favoriter iallafall.

Vem i ert eget lag bör man se upp med och varför?

Filip: Vi har många duktiga spelare och en bra bredd i truppen. men jag tycker man ska se upp för våran målvakt Gustav Ekström som är extremt taggad och har gjort bra träningar med riktigt svettiga räddningar på sista tiden.

Jonas: Daniel Emilsson bör alla lag se upp för, han vet hur man gör poäng som tydligt syns i poängligan. Men sen får Höllviken själva ta reda på vilka de bör se upp för.

Vad kommer avgöra matchen?

Filip: Det som kommer avgöra matchen är det laget som håller sig huvet kallt och håller sig till sin game plan.

Jonas: De lag som har mest vilja att vinna. Vi åker inte 30 mil en lördag morgon för att lägga oss i första perioden iallafall.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar