JAS-bloggen
Intervjuer

Fortsatta serieledarna: ”Tror domarna tyckte synd om Farsta”

Salem har i de sista matcherna sett till att hålla serieledningen intakt, efter bland annat seger mot Djurgården. Under onsdagskvällen så väntade en ny tuff match.

Då vankades det alltså ny match där Salem redan inför var klara för slutspel. – Vi fokuserade på vårt spel och hur vi skulle komma förbi deras uppställda försvar. Och även försöka stoppa deras kontringar, säger Salems Patrik Gustavsson till bloggen.

Laget man mötte, det var alltså Farsta. Ett lag som kan vara gruppens tuffaste motstånd? – Absolut Farsta är bra, de vet vad dom ska göra och det gör dom till gruppens svåraste motstånd.

Den första slutade 1-1 där Salem gjorde sitt mål i powerplay när Tobias Ronström satt utvisad. – Första perioden är helt okej, vi lirade boll och dom kontrade. Vi skapade inte så jättemycket, men det vi lyckades med blev farligt.

I den andra så kunde man rycka till 1-4 tidigt, men släppte in hemmalaget som kunde reducera två gånger om. – Vi var sjukt bra i början av andra vi vann allt och lirade riktigt bra. Allt var tryggt, men tror faktiskt att domarna tyckte synd om Farsta så vi fick några riktigt billiga utvisningar mot oss.

I den sista la man på nytt i en extra växel, vann perioden med 0-4 och fastställde slutresultatet till 3-8. – Vi kommer in i vårt spel som vi hade i början av andra, och då var det inte lätt för Farsta att skapa något framåt så vi kunde lägga mer fokus på anfall.

Tre matcher kvar, vad kommer ni att lägga fokus på nu? – Vår fokus går till att lira boll och fortsätta på vårt spel som vi hade mot Farsta.

https

Svartklädda Farsta hade inget att sätta emot när Salem ryckte i den tredje perioden. Foto: Tomas Brogärd. 

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar