JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Karlsson/Pettersson: ”Om han är frisk kan han avgöra matchen”

Imorgon stundar K-gruppens på förhand mest intressanta match, Höllviken mot Helsingborg. Med tanke på tabelläget och slutspelskampen så blir matchen ännu intressantare där Helsingborg på förhand har det bästa läget. Philip Karlsson och Fredi Pettersson säger följande inför matchen.

Ettan mot tvåa. Är det gruppens två bästa lag som möts enligt er?

Philip: Ja jag tycker att vi och Helsingborg har varit gruppens bästa lag sen starten och även de lagen som varit topp tippade, vi kanske inte har levererat exakt som alla trott men båda lagen ligger i topp, vilket verkligen tyder på hur bra båda lagen är.

Fredi: Ja de tycker jag nog, om man tittar på spelartrupperna tycker jag Höllviken är seriens bästa lag med många riktigt bra spelare, det är förvånande att dom inte tagit fler poäng än vad dom gjort. Båda lagen ligger i toppen av en anledning.

Det är otroligt jämnt i gruppen där många slåss om slutspelet. Hur ser ni på era chanser att nå slutspel?

Philip: Att inte gå till slutspel är inget alternativ för oss. Vi kommer göra allt för att ta oss dit.

Fredi: Dte ser bra ut för vår del, vi har gett oss själva bra förutsättningar för att nå slutspel som har varit målsättningen för oss hela säsongen.

Vad för typ av matchbild förväntar ni er i den här matchen?

Philip: FCH är taktiskt skickliga och vann över oss senast med en bra taktik. Vi kommer verkligen att få kämpa för att ta oss igenom det. Det kommer bli en rolig match med mycket närkamper och en hel del intensitet.

Fredi: Vi förväntar oss en matchbild där Höllviken har mest boll och vi kan kontra, det är då vi är som bäst skulle jag säga. Matcherna mot Höllviken brukar vara kul att spela med mycket kamp och jag tror de blir så imorgon också.

Vem blir en potentiell matchvinnare?

Philip: Om Linus Bergström är frisk och kan spela tror jag att han skulle kunna avgöra matchen. Kan inte Linus spela så brukar vår kapten Axel Månsson ta ett kliv framåt och avgöra matcher för oss.

Fredi: Som nästan alltid är Robin Holmkvist väldigt viktig och gör mycket poäng för oss, sen har vi en grym keeper som kan vinna matcher åt oss.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar