JAS-bloggen
Intervjuer

Högintressant toppmöte stundar: ”Vi är bäst i gruppen på att hålla boll”

Under kvällens så stundar ett riktigt intressant möte mellan två av de starkaste lagen i B-gruppen. Falun tar emot Gävle på hemmaplan.

Inför matchen så leder Falun med fem poäng och får därmed då bära ett automatiskt favoritskap. – Ja det är klart att vi är favoriter i denna match eftersom vi har fem poängs försprång, säger Faluns Albin Green till bloggen.

Segrarna har rullat in det senaste och laget har hela elva segrar under den här säsongen. – Vad finns det att säga? Tolv matcher och elva vinster, men vi har inte fått något gratis, vi har krigat för poängen.

Just den enda förlusten kom emot Gävle i höstas, då man på bortaplan förlorade med 7-3. – Vi satt kvar i bussen när matchen hade startat och Gävle spelade bra. Men vi kommer in i matchen i tredje perioden, men det var alldeles försent för att ta poäng.

Vad kommer bli viktigt i den här matchen för er?

–  Vi vet vad vi är bra på och vi vet att vi kan spela bättre innebandy än Gävle men det är viktigt att alla är med från start och ger 110% i varje byte!

Finns det något ni har i laget och i ert spel där ni har övertaget på era motståndare?

  • Vi är bäst i gruppen på att hålla bollen inom laget och skapa långa anfall plus att vi har en kemi i laget som är oslagbar.

I Gävle så finns det ett par riktigt duktiga spelare som har gjort en del poäng under säsongen. Ett par vakande ögon med andra ord behöver Falun ha. – Deras skyttekung Karles måste vi sätta stopp för.

16144552_1245370368833094_1831068087_n

Kan Faluns segersvit fortsätta? Foto: event-bilder.se

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar