JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Sporrong/Cedhagen: ”Slutspel är inget vi direkt pratat om”

Ale/Kungälv står som hemmalag i Ale Kulturrum och tar emot Lindås i damernas E2-grupp ikväll. Båda lagen befinner sig långt ifrån slutspelsplats i nuläget och fokus kan finnas på andra saker. Ebba Sporrong och Moa Cedhagen säger följande inför.

Ni återfinns ett par poäng ifrån slutspelsplatserna. Har ni givit upp den tanken helt eller hur ser ni på det?

Ebba: Vi är tjejer som spelar i två olika klubbar och lärt känt varandra denna säsongen och att slutspel är inget vi direkt pratat om utan vi tar match för match, men självklart går vi alltid för vinst.

Moa: Vi går självklart för vinst vid alla matcher vi ställs inför, men det verkar ju tyvärr som att det blir svårt att nå en slutspelsplats och vi fortsätter därför att göra vårt bästa och hoppas på en bättre placering i tabellen.

Det skiljer endast en poäng mellan er. Ser ni att något lag får bära favoritskapet inför matchen?

Ebba: Eftersom det bara skiljer något poäng mellan oss så tror jag inget lag bär favoritskapet.

Moa: Skulle säga att Ale/Sportlife Kungälv står som favoriter med tanke på att det är hemmamatch för dem.

Vad för matchbild tror ni att det kommer bli?

Ebba: Jag tror det blir en väldigt spännande och jämn match och tror att båda lagen verkligen går för vinst för en bättre placering, tror det blir mycket högt tempo och bra spel.

Moa: Tror det blir en spännande match mellan två lag som båda vill avsluta på en bättre placering och jag tror att matchen kommer bestå av mycket bollinnehav, fart och skott.

Vad kommer avgöra i slutändan?

Ebba: Eftersom jag tror på en väldigt jämn match så tror jag minsta lilla misstag kan avgöra slutresultatet, eller även laget med bäst vilja att vinna alltså laget med mest inställning.

Moa: De små marginalerna av misstag tror jag kommer att avgöra matchens resultat.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar