JAS-bloggen
Intervjuer

Intressant omstart i JAS: ”Vi behöver höja energin”

Efter lite uppehåll under SDF-SM så är bloggen igång på nytt. Matcherna börjar på nytt smyga igång igen och nere i K-gruppen så kan vi följa ett intressant möte med en gång.

Det är Höllviken som står som hemmalag när man tar emot Åstorp. Höllviken som många ser som favoriter i gruppen har efter de inledande nio matcherna spelat in 16 poäng totalt och är därmed tvåa i gruppen.  Vi har ju fått höra under en tid nu att folk försökt snacka om oss om att vi kommer vinna serien enkelt. Men vi har försökt att inte själv sätta oss som favoriter på förhand utan göra allt vi har i varje match för att kunna ta oss vidare till slutspel. Det har inte gått som många trodde innan serien startade, utan vi har tappat ett par onödiga poäng hittills, säger Höllvikens Axel Månsson till bloggen.

Vad är det ni kan förbättra enligt dig?

  • Tror att vi behöver fokusera mer på att behålla vårt spel och höja energin igenom alla matcherna.

I och med att SDF-SM spelats så har det varit uppehåll och det är drygt tre veckor sedan man spelade senast. – Under uppehållet har vi tagit det ganska lugnt och låtit laget vila ett tag. Sedan var vi uppe i Göteborg och spelade Gothia cup. Där spelade vi igång oss igen inför att starta serien igen.

Nu väntar alltså Åstorp, ett lag som ligger fyra poäng bakom, men som kommer från en fin seger mot Helsingborg senast. – Åstorp är ett bra lag som som alla andra i vår serie. Vad jag kan säga nu är att det kommer bli en jämn och rolig match att spela. Vi vill ha en maVitch som är rolig att spela. En fysisk match med högt tempo för det är då vi tänder till och spelar bra.

Vem tycker du har sett extra pigg ut det senaste och kommer vara vass?

– Nu under vistelsen i Göteborg tyckte jag att Philip Karlsson har varit på hugget och tror att han kommer att fortsätta att leverera under de närmsta matcherna.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar