JAS-bloggen
Intervjuer

Hässelby nosar på slutspel: ”Tar en match i taget”

Efter att ha uppmärksammat K-gruppen som den jämnaste i Sverige, så vänder bloggen blickarna mot E-gruppen som även den är mycket intressant i nuläget.

Hässelby ligger på en sjätteplats i gruppen, men med tanke på hur jämn gruppen är, så har man bara tre poäng upp till en slutspelsplats. –  Såklart man tänker på en slutspelsplats men vi tar en match i taget, sen får vi se vart det leder, säger Elliot Walker till bloggen.

Nu möter man FBC Uppsala, ett lag som finns längre ner i tabellen på betydligt färre poäng. En match där Hässelby är klara favoriter och behöver ta tre poäng för fortsätta hänga på. – Såklart man känner av en liten press eftersom det är måste match och det finns inget annat än tre poäng ikväll. Så lite press finns ju.

Den första matchen i höstas lagen emellan slutade med seger för Hässelby. Då vann man på bortaplan till sist med 3-5. – Det jag minns är att vi kanske inte spelade jättebra den matchen. Men att vi ändå hade ett övertag den matchen.

Vad har ni förbättrat under höstens gång, kontra den matchen tidigare under hösten? – Om man ser från förra matchen mot Uppsala så är skillnaden att vi hade 6-7 nya som precis kommit in i laget, nu börjar vi bli mer samspelta och nu känner vi varandra i truppen bättre.

Vad för matchbild är det ni tror väntar er?

– Har faktiskt ingen aning, matchbilden blir som den blir. Men förhoppningsvis så blir det en bra match.

Vad kommer fällande avgörande?

– Dem som gör mest mål, och dem som kämpar mest. Det är dem som vinner:)

Vem borde man hålla ett öga på?

  • Håll ett öga på våran målvakt Joel Persson som storspelar i målet och står för många fina räddningar.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar