JAS-bloggen
Intervjuer

Plockade ny seger i målsnål match: ”Kände ingen oro”

Efter en något svajig inledning så har fjolårets SM-fyra, Partille IBS, ryckt upp sig. Flertalet segrar har inkasserats på senaste tid och bland annat har man övertygat mot lag som Lockerud, men även Stenungssund.

Idag mötte man Herrestad/Vänersborg på bortaplan, med en skön känsla inför. – Formen är bra just nu, allt rullar på som det ska och som vi vill, säger burväktaren Lukas Källström till bloggen.

Matchen mot just Herrestad/Vänersborg var den andra för säsongen. Den första vann på hemmaplan med 7-2. – Det lilla jag kommer ihåg från förra matchen är väl att vi tog ledning lite tidigare, men att de sedan fick in sina två kassar, men att vi sedan sprang iväg igen.

Vad hade ni för fokus idag och vad trodde ni om matchen?

  • Vi visste om att vi slog dem med ganska mycket förra gången, så vi gick på det vi hade från då. Sedan hade vi flera spelare borta men fick göra göra tillgodo av det vi hade.

Det inledde dock trögt och efter den första perioden var det mållöst.

– Även om det stod 0-0 kände vi fortfarande att vi hade koll på dom, så vi kände ingen oro och ville bara köra på som vi gjorde.

Även den andra perioden blev tight. Gästande Partille kunde göra periodens enda mål när Max Holm hittade nätet, hans första för säsongen i JAS.  De låg lågt och vi satte inte chanserna vi fick, så det blev bara 1-0 i andra. Men som innan, kände vi fortfarande att vi hade det och att det bara var en tidsfråga.

Till sist lossnade det och man vann tillslut med bekväma 0-4, vilket var lagets åttonde raka seger. Enda poängtappet hade man i den första matchen, då man förlorade mot Stenungssund. – Denna matchen var väldigt långsam. Många avblåsningar för småsaker som saktade ner tempot ordentligt. Det i samband med att vi har några borta och inte kommer in i matchen snabbt nog leder till att vi ”bara” vinner med 4-0.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar